DGB Energie is een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener. DGB Energie heeft een breed, door innovatieve IT-technieken ondersteunend, dienstenpakket voor energie. In de markt wordt DGB Energie gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice.

Onlangs is DGB Energie de particuliere energie markt op gegaan. En met succes! Het aantal particuliere klanten is explosief gestegen en blijft dat doen. Het klantenservice team groeit hieraan gelijk mee. Om deze groei bij te blijven, zijn wij op zoek naar klantenservice medewerk(st)ers.

Werken bij de DGB Energie betekent zelfstandig werken in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng.

Om de groeidoelstellingen van de DGB Energie te realiseren, zijn wij op zoek naar een:

MEDEWERK(ST)ER BINNENDIENST (FT/PT)

‘nauwkeurig – communicatief – MBO’

Functieomschrijving

In deze afwisselende en commerciële spilfunctie leer jij de energiemarkt van binnen en buiten kennen. Jij bent het eerste telefonisch aanspreekpunt om vragen te beantwoorden, waarbij je klanten van de juiste adviezen voorziet. Je gaat zelfstandig binnenkomende gesprekken voeren met bestaande en potentiële klanten. Naast inbound-telefonie draag je zorg voor diverse administratieve werkzaamheden. Je stelt offertes op en bewaakt de opvolging. Verder ben je verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling van offerteaanvragen en contractverlengingen.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding richting commercie. Bij voorkeur heb je ook al enige relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig en commercieel en assertief ingesteld. Daarnaast:

 • Werk je nauwkeurig en kun je snel schakelen;
 • Heb je affiniteit met, of een passie voor, de agrarische sector;
 • Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Ben je woonachtig in de omgeving van Hardenberg.

Ons aanbod

 • Een salaris dat aansluit bij jouw functie, kennisniveau en werkervaring;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Personeelsuitjes, gezamenlijke donderdagmiddaglunch en een prettige sfeer op kantoor.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden over deze functie als Medewerk(st)er Binnendienst en lijkt het jou wat om aan het werk te gaan bij DGB Energie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of stuur jouw motivatiebrief en cv naar solliciteren@dgbenergie.nl.

  Aanhef

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw postcode en plaats (verplicht)

  ,

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Curriculum Vitae (verplicht)

  Motivatiebrief (verplicht)

  Foto (verplicht)

  Opmerkingen