De Sunpower X21 en E20 serie is nu verkrijgbaar bij DGB Energie. Een serie zonnepanelen met een ongekend hoog rendement en de hoogste energieproductie per paneel, zodat u meer kan opwekken per vierkante meter. Dit eersteklas zonnepaneel is het krachtgste paneel in zijn soort. Dit paneel biedt de beste combinatie van energie- en productgarantie.

Is uw dak ook niet groot genoeg om voldoende elektriciteit op te wekken met zonnepanelen, maar wilt u wel graag zonnepanelen? En vindt u het belangrijk een zo hoog mogelijk rende ment op uw beperkte dak ruimte te hebben? Kies dan voor het type zonnepaneel wat het beste bij uw situatie past.

Sunpower Partner Dealer

De elegantste keuze voor uw woning
De X-series panelen zijn ontworpen om de meeste energie te leveren onder veeleisende, realistische omstandigheden, zoals gedeeltelijke schaduw,  hoge dak temperaturen en beperkte dak ruimte. Door het hoge rendement van deze panelen zijn ze ideaal om beperkte dak ruimte optimaal te benutten. De X-series panelen zetten meer zonlicht om in elektriciteit en produceren 44% meer energie per paneel, en 75% meer energie per vierkante meter over 25 jaar. Door de hoge prestaties van het zonnepaneel door in 1 jaar 8–10% meer energie per nominale watt op te wekken loopt uw voordeel op en resulteert dit in 21% meer energie over 25 jaar in vergelijking met een “standaard” zonnepaneel.

IAwardedereen kan roepen dat ze het beste paneel verkopen maar wij weten het zeker!

De X-serie zonnepanelen zijn nummer 1 geworden in de Photon Veldtest voor de meeste energie per Watt. Een terechte award voor het beste zonnepaneel ter wereld.
Het is dan ook niet voor niets dat Apple gigant de keuze heeft gemaakt voor zonnepanelen van Sunpower waarmee zij -verspreid over twee locaties- meer dan 84 miljoen kWh opwekken.

 

Kenmerken

  • Behoud van hoge energie bij hogere temperaturen
  • Hoog gemiddelde Watts
  • Betere reactie op weinig zonlicht
  • Anti reflecterend glas met hoog rendement
  • Volledig zwart design zonder zilveren lijnen
  • Lange levensduur 25 jaar product garantie
  • De ongeëvenaarde prestaties van dit type paneel maken dat u meer energie krijgt en daarmee een duurzame keuze maakt, een keuze voor het leven.

Ook meer weten over dit type zonnepaneel? Neem contact met ons op of bezoek onze showroom in het Energiecentrum Hardenberg.