Wij letten op de kleintjes dus voor ons logisch om te kiezen voor DGB

Het echtpaar Wim en Nelleke Boer-Kolkman wonen sinds december 1982 in hun prachtige woning aan de Zonnenbergstraat in Wilp. Vanuit Apeldoorn, waar ze eerst woonden, vonden ze na een fanatieke zoektocht hun eigen boerderijtje met opstal. Via een veiling.

Beide hebben een agrarische achtergrond met ouders die boer waren “we zijn zo agrarisch als wat…”. Onderstreept Wim het verhaal over hun link met de boerensector. Het bedrijf dat overgenomen werd bestond toen uit melkvee en varkens maar Wim ging alleen met laatstgenoemde verder. Omdat Wim naast de varkens er een baan bijheeft is het nooit de enige bron van inkomsten geweest, “Het was leuk voor erbij. Wat geld wegzetten voor de kinderen ….   Tegenwoordig stellen die paar honderd varkens ook niets meer voor. Je maakt meer kosten dan dat je er wat aan overhoudt, daarom zijn we er ook mee gestopt”. En dat gebeurde eind 2009.

“Wij letten op de kleintjes, en zo kwamen we via de NVV met onze energie bij DGB Energie”, verteld Wim enthousiast. “DGB is goed bereikbaar, wanneer er vragen zijn krijg je a la minuut antwoord”. Het echtpaar houdt niet van teveel poespas en vinden het helemaal prima zo. Het bevalt goed dus ze willen ook geen energie steken om te gaan shoppen bij andere leveranciers. Nelleke staat Wim bij in het gesprek en laat ook weten dat het verder gaat dan het tarief. Het is ook het gevoel dat je hebt bij een partij.

Sinds kort heeft het gezin ook zonnepanelen via DGB Energie.