DGB-Groep in Hardenberg is een succesvolle dienstverlener met als focus de agrarische sector. DGB heeft een breed dienstenpakket, onder andere inspectie en certificering, softwareontwikkeling ten behoeve van nieuwe dienstverlening, zonnepanelen en energie. Bij DGB zijn circa 50 mensen werkzaam. DGB is gevestigd in een modern, ruim opgezet pand met een grote winkel vol innovatieve zonnetechniek.

Om de groeidoelstellingen van DGB te realiseren, zijn wij op zoek naar een:

COMMERCIEEL FRONTOFFICEMEDEWERK(ST)ER (FT/PT)

De functie

In deze commerciële spilfunctie leer jij de energiemarkt van binnen en buiten kennen. Als frontoffice ben jij voor klanten het eerste telefonisch aanspreekpunt om hun vragen te beantwoorden, waarbij je hen van de juiste adviezen voorziet met als doel nieuwe klanten voor DGB te winnen. Naast inbound-telefonie draag je zorg voor diverse administratieve werkzaamheden. Het administratieve deel van de functie bestaat o.a. uit de volgende taken: invoeren van data, opstellen van data-overzichten, inplannen van mailingmomenten, schrijven van (web)teksten. Ook word van je verwacht dat je meedenkt met de afdeling marketing en op basis van alles wat jij in de markt hoort, ideeën aandraagt.  Naast de intensieve contacten met klanten, werk je samen met de collega’s van andere afdelingen en ben je bereid hen te faciliteren en te ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Afhankelijk van jouw talenten en ambities zijn er voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden op verschillende afdelingen binnen deze snel groeiende organisatie. Een parttime dienstverband behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

Je hebt een gedegen opleidingsachtergrond en beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau. Tevens heb je werkervaring in een rol als ‘commerciële spin in het web’ binnen een dienstverlenende organisatie. Ervaring in de energiebranche is een pre. Startende HBO’ers worden ook uitgenodigd om te reageren. Je woont in Hardenberg of omgeving.

Persoonskenmerken

Naast het hebben van een sterk commerciële drive, is het belangrijk dat je het als uitdaging ziet om de energiemarkt diepgaand te leren kennen. De materie waar je mee te maken krijgt is complex, doordat de markt (met name de energieprijzen) dagelijks aan verandering onderhevig is. Je moet in staat zijn om je veel kennis eigen te maken en om tijdens telefonisch contact met klanten deze kennis continu paraat te hebben. Je moet snel kunnen schakelen en accuraat en gestructureerd zijn je in manier van werken. In je communicatie ben je open, eerlijk en duidelijk op een sociaal handige manier. Enig technisch inzicht komt goed van pas.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze functie en pas je in het functieprofiel, solliciteer dan via onderstaand sollicitatieformulier.

  Aanhef

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw postcode en plaats (verplicht)
  ,

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Curriculum Vitae (verplicht)

  Motivatiebrief (verplicht)

  Foto (verplicht)

  Opmerkingen