DGB Energie is een agrarische energieleverancier met eerlijke tarieven en eerlijke voorwaarden voor thuis. Kortom eerlijke energie.

Onder andere het bedrijf van een agrariër is als een huishouden voor het gezin; het gaat 24 uur per dag door en energie heeft niet de hoogst prioriteit. Bij DGB Energie begrijpen we dit als geen ander en daarom willen u meenemen in onze werkwijze;

  • Persoonlijke benadering
    Wij houden de energieprijzen voor u in de gaten en kiezen voor u het beste instapmoment. Zo profiteert u altijd van de laagste tarieven. Met deze persoonlijke benadering staat u als individuele klant centraal bij DGB Energie.
  • Eerlijke Energie
    Naast 100% duurzame energie bieden wij ook transparantie in al onze werkzaamheden. Op uw persoonlijke pagina “Mijn Portaal” ziet u direct uw persoonlijke tarieven, uw energieverbruik en uw meterstanden. Daarnaast ontvangt u voor al uw leveringsadressen slechts één factuur en zijn uw voorschotnota’s en jaarafrekeningen per maand uitgewerkt en op elk gewenst moment inzichtelijk.
  • Kennis van de markt
    Hoogwaardige kwaliteit en klantenservice zijn bepalend voor het succes van de organisatie. Hierbij zijn onze medewerkers de belangrijkste factor. DGB Energie investeert in hoogopgeleide vakmensen om u van een advies te voorzien, passend bij uw wensen.

Met deze drie kernkwaliteiten kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Eerlijke energie, voor thuis

eerlijke energie voor thuis