ENERGIE ZAKELIJK

”Uw energiepartner met verstand van zaken”

Het moment van inkopen is één van de belangrijkste factoren die invloed heeft op uw totale energiekosten. De kunst is namelijk om op een gunstig marktmoment uw energie in te kopen. Doet u dit niet? Dan is het gevolg onnodig hogere energiekosten en dit gaat ten koste van uw opbrengsten. DGB Energie is met haar agrarische oorsprong uw energiepartner met verstand van zaken! Wij richten ons specifiek op de levering van ‘agrarische’ energie aan de zakelijke (MKB) markt: energie zakelijk. 

WAAROM ZAKELIJKE ENERGIE VIA DGB ENERGIE

Online energiezaken regelen

Als ondernemer wilt u graag een zo hoog mogelijke opbrengst voor uw bedrijfsactiviteiten. Een belangrijke factor die daarop invloed heeft, zijn uw totale energiekosten. Om de energiekosten zo laag mogelijk te houden, is het van belang dat u een actueel overzicht heeft van uw energiezaken. Alleen dan houdt u controle en grip op de kosten. Bij DGB Energie regelt u zodoende op elk gewenst moment snel en eenvoudig online uw energiezaken. Dus 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Als klant van DGB Energie kunt u via een persoonlijk account inloggen in onze digitale omgeving: Mijn Portaal. Speciaal voor u ontworpen, waardoor u altijd inzicht heeft in:  

  • Contractgegevens

  • Vestiging(en)

  • Energieverbruik

  • Meterstanden

  • Verlengingsvoorstel

  • Voorschotnota’s en jaarafrekeningen

In geval van meerdere vestigingen kunt u ook, indien gewenst, een verzamelfactuur ontvangen voor energie zakelijk.

Kortom gemak voor u, grip op uw kosten en beter voor een duurzame wereld!

energie zakelijk regelen via Mijn Portaal
Klik op de afbeelding voor een vergroting
zonnepanelen dgb energie

Investeren in zonnepanelen

Naast de levering van duurzame energie helpt DGB Energie u op een andere manier te besparen op uw energiekosten. Via ons kunt u ook investeren in zonnepanelen. Door heel Nederland leveren wij namelijk kwalitatief hoogwaardige maatwerk zonnepanelensystemen. Daarmee wekt u uw eigen duurzame energie op. De aanschaf van zonnepanelen heeft vele voordelen. Zo stimuleert u onder andere het tegengaan van de klimaatsverandering want zonnepanelen zorgen namelijk voor minder CO2 uitstoot. Daarnaast bespaart u op de kosten van uw energierekening. U kunt door middel van onze zonnepanelen jarenlang uw eigen stroom opwekken. Tevens maken wij zonnepanelen kopen voor u op eenvoudige wijze betaalbaar.

Kortom uw voordeel:

Alles bij DGB Energie onder één dak. Van de levering van zonnepanelen, tot de volledige installatie ervan en de afname van energie zakelijk.

Klanten aan het woord

Diverse klanten gingen u al voor. Benieuwd wat zij van DGB Energie vinden? Lees onderstaande klantverhalen.

energie zakelijk Bioverwerking Anerveen

‘Prettige samenwerking

Bioverwerking Anerveen

energie zakelijk bij Cafe Restaurant Bellevue in Chaam

‘Persoonlijke benadering’

Café Restaurant Bellevue in Chaam

KOM IN CONTACT MET DGB ENERGIE

Ontvangt u graag een persoonlijke offerte voor energie zakelijk, wilt u uw energiezaken met ons doornemen of maakt u graag een persoonlijke afspraak met uw eigen accountmanager? Het is allemaal mogelijk. Laat dan uw contactgegevens achter via onderstaand formulier. Vervolgens nemen wij dan contact met u op.    (*) = verplichte velden

    Opmerking/Voorkeuren