We krijgen de verlengingsvoorstellen op tijd binnen!

Geboren en getogen aan de Haarweg in Lemelerveld nam Benny Eikelboom in 1988 het bedrijf over van zijn moeder. Vader Eikelboom overleed 10 jaar daarvoor maar de maatschap bleef bestaan onder de bezielende leiding van ma Eikelboom. Het agrarisch ondernemen werd Benny met de paplepel ingegoten dus het was niet verwonderlijk dat hij de maatschap overnam. Dit gebeurde 2 dagen voor zijn huwelijk met Anja, in 1988.

Nu bijna 30 jaar later runt hij het varkensbedrijf samen met zijn oudste dochter van 27 en is het overgegaan naar een biologisch bedrijf. “Mijn dochter gaf een paar jaar geleden aan het op den duur wel te willen overnemen. En toen hebben we de stap gezet om over te stappen naar biologisch”, legt Benny uit in de gemoedelijke keuken van zijn prachtige woning gelegen naast het bedrijf.

Via de varkensvakbond NVV werd de familie Eikelboom energieklant bij DGB. Een simpel rekensommetje leert ons dat ze nu ruim 12 jaar hun gas en elektra regelen via DGB Energie Hardenberg.

“Het bevalt ons goed. Tja en als het goed bevalt laat je het mooi wezen zo. Krijgen de verlengingsvoorstellen op tijd via Mijn Portaal binnen. Rekeningen komen op tijd. Nee hoor, niks mis mee!”.

Sinds maart 2016 maakt het bedrijf ook gebruik van de zonnepanelen via voorschot. Ook via DGB Energie Hardenberg. “We wekken meer energie op dan dat we verbruiken en maken gebruik van salderen. En mooi alles onder 1 dak ondergebracht”.