Je krijgt via de telefoon snel antwoorden zonder lang te moeten wachten! 

In 2001 kochten Richard en Silvia Noordman hun melkveebedrijf aan de Ankummerdijk 1A in Dalfsen. Beiden geboren en getogen in een buurtschap aan de andere zijde van dit Overijssels dorp dan waar ze nu wonen. Het gezin telt drie adoptiekinderen, een meisje en twee jongens in de leeftijd van 7 tot 15 jaar.

Het bedrijf runnen ze samen, maar naast de administratie het boerenleven steekt Silvia ook veel tijd in de opvang van kinderen. “Kinderen hebben niet eens zo heel veel nodig om zich te vermaken. En hier op het boerenbedrijf is er altijd wel wat te doen”.

De familie Noordman was jarenlang trouw aan een andere energieleverancier, was er ook nooit zo intensief mee bezig. “Maar uiteindelijk  kwamen we in contact met iemand van DGB Energie op een beurs in Evenementenhal Hardenberg. De prijzen stonden ons aan en toen zijn we overgestapt. Denk dat dit nu zo’n 4 jaar geleden is”, aldus Richard en Silvia die elkaar telkens aanvullen in het gesprek dat plaatsvindt in de gemoedelijke keuken met zicht op de maïsvelden.

“Wanneer er iets is, of je hebt vragen, dan krijg je heel snel via de telefoon antwoorden zonder dat je lang moet wachten, dat is zeker een voordeel in vergelijking met de grotere leveranciers”. Zo nu en dan maken Richard en Silvia ook gebruik het inloggen in hun eigen Mijn Portaal. Het is met name Silvia die er nog wel eens gebruik van maakt “Het is erg makkelijk, vooral wanneer ik nota’s wil terugvinden en dergelijke. Bevalt ons prima!”

Daarnaast wekken Richard en Silvia sinds de zomer van 2016 een gedeelte van hun energie op dankzij de zonnepanelen via voorschot via DGB Energie.