Pluimveebedrijf Feddema wordt gerund door Desiré Feddema en haar vader Gerard. Zij nemen voor hun bedrijf, maar ook voor thuis energie af van DGB Energie.

Desiré vindt het erg belangrijk dat je de juiste informatie krijgt over prijzen van energie. Ook vindt ze het goed dat je bij DGB Energie de prijs van de energieproducten voor een periode kunt vastleggen. “Zo weet je vooraf met zekerheid wat je betaalt”. Het bedrijf neemt alleen elektra af, er wordt niet bij verwarmd. De ventilatie en de verlichting verbruiken de meeste energie. Desiré is bezig om het bedrijf over te schakelen naar Led verlichting waardoor het elektraverbruik van de verlichting fors kan dalen.

Desiré vindt een goede en betrouwbare service heel belangrijk en die vindt ze bij DGB Energie. Het bedrijf heeft een variërend elektraverbruik en in goed overleg met DGB Energie kan het voorschotbedrag tussentijds worden aangepast. Desiré vindt het prettig te ervaren dat de medewerkers bij DGB Energie snappen wat er op een agrarisch bedrijf speelt en hierdoor goed kunnen inspelen op de klantvragen.

De betrouwbaarheid van DGB Energie en contact zonder lange wachtlijnen zijn absolute pluspunten van DGB Energie, vindt Desiré. Desiré geeft nog aan niet blij te zijn met de energiebedrijven die hun bedrijf telefonisch benaderen of bezoeken zonder afspraak. “Gelukkig doet DGB Energie dat niet”.

De keuze voor DGB Energie is voornamelijk ontstaan doordat DGB Energie laagdrempelig is. “Als je belt heb je altijd direct de juiste persoon aan de lijn”

Fam. Feddema