DGB Energie is een succesvolle jonge energieleverancier en is voornamelijk actief in de agrarische sector. Vanuit een collectiviteitsgedachte wordt duurzame energie ingekocht via de agrarische sector, bij agrariërs zelf.
DGB Energie is onderdeel van de DGB Group; een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener met als focus de agrarische sector. Onder de DGB Group vallen verschillende werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisatie, waaronder inspectie, juridische ondersteuning, software, zonnepanelen en energie. In de markt wordt de DGB Group gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Er werken circa 80 mensen.
Werken bij de DGB Group betekent zelfstandig werken in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng.
Om de groeidoelstellingen van de DGB Group te realiseren, zijn wij op zoek naar een:

HR Specialist

‘proactief – nauwkeurig – communicatief vaardig’

Functieomschrijving
Als HR Specialist is het jouw eerste prioriteit om ervoor te zorgen dat het recruitmentproces binnen de DGB Group op rolletjes verloopt. Je stelt vacatures op, zet deze uit bij de juiste kanalen, selecteert de binnenkomende sollicitanten en zal uiteindelijk ook de sollicitatiegesprekken voeren. Daarnaast verzorg je de pensioenadministratie, verzuim- en urenregistratie en kun je jouw analytische skills loslaten bij het samenstellen van de maandrapportages. Daarbij houdt je het overzicht van de verzekeringen binnen de Group en beheer je het gehele wagenpark. Naast deze werkzaamheden is er ruimte om verschillende projecten op te pakken die bij jou passen, bijvoorbeeld het bijhouden/bijwerken van de verscheidene websites.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding op het gebied van HR, bedrijfskunde of iets soortgelijks. Enige ervaring en/of affiniteit met de agrarische en/of IT sector is hierbij een pré.
Verder ben je een nuchtere persoonlijkheid die goed benaderbaar is en graag met anderen meedenkt. Je toont initiatief, bent een fijne gesprekspartner en werkt nauwkeurig. Je bent in staat om aan te voelen wanneer je afstemming en overleg zoekt met je collega’s en/of bestuur en wanneer je zelf knopen doorhakt.

Ons aanbod

 • Een salaris dat aansluit bij jouw functie, kennisniveau en werkervaring;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Goede werksfeer met onder andere personeelsuitjes en gezamenlijke lunches.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden over deze functie als HR Specialist en lijkt het jou wat om aan het werk te gaan bij DGB Energie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of stuur jouw motivatiebrief en cv naar solliciteren@dgbbv.nl.

  Aanhef

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw postcode en plaats (verplicht)
  ,

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Curriculum Vitae (verplicht)

  Motivatiebrief (verplicht)

  Foto (verplicht)

  Opmerkingen