De DGB Group is een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener met als focus de dierhouderij. Onder de DGB Group vallen verschillende werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisatie, waaronder inspectie, juridische ondersteuning, software, zonnepanelen en energie. In de markt wordt de DGB Group gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Er werken circa 115 mensen. De werkmaatschappijen van DGB Group zijn gevestigd in Energiecentrum Hardenberg.

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar gemotiveerde collega(’s) voor de functie van:

Interieurverzorg(st)er(s) (PT)

van 16:00 tot 19:00 uur | bij voorkeur van maandag t/m vrijdag

Functieomschrijving

Jij bent een aanpakker met een enthousiaste werkhouding en houdt ervan dat alles schoon en netjes is. Onze ideale kandidaat zal gepassioneerd zijn en creëert een gastvrije omgeving voor collega’s en externe bezoekers o.a. door middel van goede hygiëne.
Je hebt oog voor orde en netheid voor ons kantoorgebouw van 2 verdiepingen.
Tot je werkzaamheden behoren de volgende taken:
Afstoffen, stofzuigen, dweilen, vuilnisbakken leegmaken, toiletten schoonmaken, ramen wassen, etc. van onze kantoorruimtes, de showroom en de bedrijfskantine.

Ons aanbod

Wij bieden een collegiale, inspirerende en informele werksfeer. Daarnaast bieden wij een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, die aansluiten bij je functie en werkervaring.

Interesse?

Ben jij enthousiast over deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of stuur jouw motivatiebrief, cv en eventueel jouw foto naar:  solliciteren@dgbbv.nl.

Aanhef

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode en plaats (verplicht)
,

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Curriculum Vitae (verplicht)

Motivatiebrief (verplicht)

Foto (verplicht)

Opmerkingen