DGB Energie is een succesvolle jonge energieleverancier en is voornamelijk actief in de agrarische sector. Vanuit een collectiviteitsgedachte wordt o.a. duurzame energie ingekocht via de agrarische sector, bij agrariërs zelf.

DGB Energie is onderdeel van de DGB Group; een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener met als focus de agrarische sector. Onder de DGB Group vallen verschillende werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisatie, waaronder inspectie, juridische ondersteuning, software, zonnepanelen en energie. In de markt wordt de DGB Group gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Er werken circa 80 mensen.

Werken bij de DGB Group betekent zelfstandig werken in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng.

Om de groeidoelstellingen van de DGB Group te realiseren, zijn wij op zoek naar:

KLANTENSERVICE MEDEWERK(ST)ERS

(FT/PT  bijv. van 9:00 – 15:00 uur ook mogelijk)

 

Functieomschrijving

In deze afwisselende en commerciële spilfunctie, leer jij de energiemarkt van binnen en buiten kennen. Jij bent het eerste telefonisch aanspreekpunt om klantvragen te beantwoorden, waarbij je klanten van de juiste adviezen voorziet. Je gaat na een inwerkperiode uiteindelijk zelfstandig binnenkomende gesprekken voeren met bestaande en potentiële klanten en ontvangen informatie noteer je in ons klantenbeheersysteem. Tevens stel je offertes op en bewaakt de opvolging. Daarbij hoort een juiste administratieve afhandeling van offerteaanvragen en contractverlengingen.

Wij bieden

Een platte organisatie met veel mogelijkheden voor eigen initiatief. Wij bieden een collegiale, inspirerende en informele werksfeer. Daarnaast bieden wij een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, die aansluiten bij je functie, je kennisniveau en werkervaring.

Interesse?

Ben jij enthousiast over deze functie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of stuur jouw motivatiebrief, cv en eventueel jouw foto naar:  solliciteren@dgbbv.nl.

Aanhef

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode en plaats (verplicht)
,

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Curriculum Vitae (verplicht)

Motivatiebrief (verplicht)

Foto (verplicht)

Opmerkingen