DGB Energie is een succesvolle jonge energieleverancier en is voornamelijk actief in de agrarische sector. Vanuit een collectiviteitsgedachte wordt duurzame energie ingekocht via de agrarische sector, bij agrariërs zelf.

DGB Energie is onderdeel van de DGB Group; een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener met als focus de agrarische sector. Onder de DGB Group vallen verschillende werkmaatschappijen met elk hun eigen specialisatie, waaronder inspectie, juridische ondersteuning, software, zonnepanelen en energie. In de markt wordt de DGB Group gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Er werken circa 80 mensen.

Werken bij de DGB Group betekent zelfstandig werken in een ondernemend en hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng.

Om de groeidoelstellingen van de DGB Group te realiseren, zijn wij op zoek naar een:

MEDEWERKER SALES EN MARKETING

‘creatief – resultaatgericht – communicatief’

Functieomschrijving

In deze afwisselende en commerciële spilfunctie leer jij de energiemarkt van binnen en buiten kennen. Jouw doelen zijn het creëren van naamsbekendheid, het bereiken van potentiële klanten en het binnenhalen van opdrachten. Samen met collega’s ben jij het eerste telefonisch aanspreekpunt om klantvragen te beantwoorden, waarbij je klanten van de juiste adviezen voorziet. Je stelt offertes op en bewaakt de opvolging.

Je vertaalt marktkennis naar commercieel creatieve marketinguitingen. Met veel enthousiasme bedenk je marktbewerkingsactiviteiten en zet je deze uit. Om acties optimaal vorm te geven en uit te voeren, staan hoogwaardige databases en data-analysetools tot de beschikking. Je zoekt steeds nieuwe en verassende invalshoeken om klanten te bereiken en aan te spreken. Je schrijft pakkende teksten voor de website, nieuwsbrieven, mailingen en plaatst content op de juiste platforms. Je houdt je uiteindelijk bezig met het totale klantbenaderingsproces.

Functie-eisen

Je hebt een gedegen opleidingsachtergrond met MBO+/HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld een commerciële opleiding aangevuld met NIMA of een marketingopleiding aangevuld met verkoop ervaring.

Creativiteit en vernieuwend denken zit in jouw natuur. Je getuigt van lef en hebt geen moeite om de telefoon te pakken om potentiële klanten te bellen. Communicatief ben je zeer vaardig in telefonisch en persoonlijk contact. Pionieren is jou op het lijf geschreven en dit doe je met enthousiasme en doorzettingsvermogen. Daarnaast:

  • Ben je energiek, betrouwbaar en resultaatgericht;
  • Werk je nauwkeurig en kun je snel schakelen;
  • Beschik je over kennis van nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.
  • Heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Ons aanbod

  • Een salaris dat aansluit bij jouw functie, kennisniveau en werkervaring;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en stappen te zetten;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Personeelsuitjes, gezamenlijke donderdagmiddaglunch en een prettige sfeer op kantoor.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden over deze functie als Medewerker Sales en Marketing en lijkt het jou wat om aan het werk te gaan bij DGB Energie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of stuur jouw motivatiebrief, cv en foto naar solliciteren@dgbbv.nl.

Aanhef

Uw voornaam (verplicht)

Uw achternaam (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode en plaats (verplicht)
,

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Curriculum Vitae (verplicht)

Motivatiebrief (verplicht)

Foto (verplicht)

Opmerkingen