“Gelukkig geen wachtmuziekjes aan de telefoon maar meteen contact”

Reint Enneman is geboren en getogen aan de Schapespikke in Bathmen. Samen met zijn vrouw Berti en één van hun twee zonen runnen ze hun melkveebedrijf dat al sinds 1930 op deze plek gevestigd is, toen aangekocht door de opa van Reint. Vroeger naast de koeien nog de combinatie met varkens en kippen, nu alleen melkvee.

Via een accountmanager werd de familie energieklant van DGB. Reint kende DGB ook al wel via de vakbladen dus waren we voor hem geen onbekende. Uiteindelijk waren de lage tarieven voor hem toen wel doorslaggevend. “Alles loopt eigenlijk prima, de nota’s keurig in Mijn Portaal, geen onduidelijkheden in de facturatie, het is gewoon heel handig dat het bestaat. En als ik al bel dan heb ik niet te maken met die vervelende wachtmuziekjes maar krijg ik gewoon direct contact met iemand die mij kan verder helpen”.

Omdat het contact dusdanig goed liep heeft het bedrijf nu ook via DGB Energie Voor zonnepanelen gekozen. “Een voorschot middels een afbetaling, en als we het alsnog toch ineens willen kopen dan kan dat”.