DGB Energie is een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener. In de markt wordt DGB Energie gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Er werken ongeveer 150 mensen. Werken bij DGB Energie betekent zelfstandig werken in een ondernemend, hoogopgeleid team. Zelf oplossend vermogen is een must, de lijnen zijn kort en er is ruimte voor eigen inbreng. Om de groeidoelstellingen van DGB Energie te realiseren, zijn wij voor deze organisatie op zoek naar kandidaten voor de functie van:

 ONLINE MARKETEER 
resultaatgericht – creatief – online/offline

De Functie

Je bent een gedreven, initiatiefrijke, nieuwsgierige en taalkundig sterke marketeer die actiegericht werkt. Je ziet het als uitdaging data driven marketing in te zetten om meer verkoop te realiseren. Je zoekt steeds nieuwe invalshoeken om klanten te bereiken en aan te spreken. Je denkt in kansen en (verbeter)mogelijkheden. Met veel enthousiasme bedenk je marktbewerkingsactiviteiten en zet je deze uit. Je bent verantwoordelijk voor het genereren van traffic naar de website (o.a. SEO/SEA). Je schrijft teksten voor de website, nieuwsbrieven, folders, voor acties op social media en plaatst content op de juiste platforms. Marktkennis vertaal je naar commercieel creatieve marketinguitingen. Je bent in staat om verbanden te zien en de gevolgen van veranderingen in te schatten.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het vlak van marketing en communicatie of in commerciële richting en getuigt van HBO+ denkniveau. Je beschikt over actuele kennis van nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Je woont in regio Hardenberg.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden over deze functie als Bedrijfsjurist en lijkt het jou wat om aan het werk te gaan bij DGB Energie? Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of stuur jouw motivatiebrief en cv naar solliciteren@dgbenergie.nl.

  Aanhef

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw postcode en plaats (verplicht)

  ,

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Curriculum Vitae (verplicht)

  Motivatiebrief (verplicht)

  Foto (verplicht)

  Opmerkingen