Energie zakelijk

DGB Energie is samen met haar partners uw energiepartner met verstand van zaken! Het moment van inkopen is één van de belangrijkste factoren die invloed heeft op uw totale energiekosten. De kunst is namelijk om op een gunstig marktmoment uw energie in te kopen. Wanneer dit niet het geval is, loopt u het risico op onnodig hogere energiekosten. Wij richten ons specifiek op de zakelijke markt (MKB) en helpen u besparen op energiekosten. Benieuwd hoe? Lees meer over energie zakelijk.

Partners

In een sterk veranderende energiemarkt blijft DGB Energie met zijn agrarische oorsprong een typisch Oer-Hollands bedrijf. Onze visie is gericht op een schone energievoorziening in de toekomst. Door samen te werken verbeteren we de wereld. Wij willen graag een betrouwbare partner zijn en hechten veel waarde aan het opbouwen van een duurzame relatie. Samen sta je sterker! Lees meer over DGB Energie en onze werkwijze.

Samenwerken?

DGB Energie staat altijd open voor nieuwe kansen en samenwerkingen buiten onze muren. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking te bespreken.

Laat uw contactgegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Of bel voor meer informatie over partners worden naar telefoonnummer: 088 018 04 00.

Onze partners in beeld

logo partner ACM

Autoriteit Consument & Markt

De Autoriteit Consument & Markt opereert als onafhankelijke toezichthouder die op komt voor de belangen van bedrijven en consumenten. De organisatie stelt onder andere regels op voor de energiemarkt.

Lees meer over ACM

logo partner Certiq

Certiq

CertiQ maakt onderscheid tussen grijze en groene stroom, door duurzaam opgewekte energie te certificeren. Zij verstrekken Garanties van Oorsprong, welke als enige geldige bewijs dienen voor energie dat duurzaam is opgewekt.

Lees meer over Certiq

IKB Nederland

IKB Nederland ontwikkeld keurmerken voor alle diersoorten. Een onafhankelijke Certificerende Instantie voert een inspectie en certificering uit op basis van dit reglement. Op deze manier wordt geborgd dat uw manier van dieren houden voldoet aan de voorwaarden die door de keurmerkhouder IKB Nederland zijn vastgesteld. De inspectie en certificering wordt onaangekondigd en aangekondigd uitgevoerd. Precies zoals in het reglement is vastgeteld.

Lees meer over IKB Nederland

logo partner Agri Solar

Agri Solar

Agri Solar is een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige zonnepanelenleverancier welke zowel landelijk als regionaal op maat gemaakte zonnepaneleninstallaties levert.

Lees meer over Agri Solar

zonnekeur installateur

Zonnekeur

Zonnekeur is het enige onafhankelijke keurmerk in Nederland voor installateurs van zonne-energie. Het keurmerk waarborgt de kwaliteit van de leverancier. Zodoende weet u zeker dat u met een bekwame installateur in zee gaat.

Lees meer over Zonnekeur

logo partner Producert

Producert

Producert is een certificerende instelling die zich richt op het inspecteren en certificeren van bedrijven in de agrarische- en
voedselproducerende sector.

Lees meer over Producert

logo partner EDSN

EDSN

Energie Data Services Nederland B.V. heeft als taak het technisch ondersteunen van de vrije energiemarkt in Nederland en functioneert in die rol als de spil in de informatievoorziening.

Lees meer over EDSN

logo partner Triple Groen

Energiefonds Overijssel

Energiefonds Overijssel levert een financiële bijdrage aan ondernemingen, woningcorporaties en projecten die energie besparen of energie opwekken uit hernieuwbare bronnen.

Lees meer over Energiefonds Overijssel

logo partner Triple Groen

Degrosolutions

DeGroSolutions is onze ICT Kennisorganisatie met focus op software ontwikkeling, systeembeheer, communicatie infrastructuren, monitoringsystemen, informatiebeveiliging en web ontwikkeling.

Lees meer over Degrosolutions

logo partner Triple Groen

ESN

Energie Servicebedrijf Nederland is door de Nederlandse overheid gecertificeerd als installateur van zonnepanelen met het keurmerk: Zonnekeur.

Lees meer over ESN

logo partner Triple Groen

Argus

Argus Incasso en Juridische Dienstverlening biedt ondersteuning onder andere aan de bedrijven binnen Energiecentrum Hardenberg om wet- en regelgeving na te leven. Hierdoor werken alle bedrijven binnen de normen die vastgesteld zijn aan duurzame projecten.

Lees meer over Argus

logo partner Triple Groen

Netbeheer Nederland

Netbeheer Nederland, de brancheorganisatie van alle energienetbeheerders, staat voor een toegankelijk, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem dat de transitie naar een duurzame energievoorziening mogelijk maakt.

Lees meer over Netbeheer Nederland

logo partner Triple Groen

Drentse Energie Organisatie

De Drentse Energie Organisatie is het Energiefonds van de Provincie Drenthe. Zij versnellen de energietransitie in Drenthe. Onder andere door het verstrekken van financieringen aan duurzame energieprojecten en het geven van ondersteuning bij de totstandkoming van deze projecten.

Lees meer over Drentse Energie Organisatie

logo partner Triple Groen

TenneT

TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder met zijn belangrijkste activiteiten in Nederland en Duitsland. Met een uitgebreid netwerk van hoogspanningsverbindingen zorgen ze voor een betrouwbare elektriciteitsvoorziening aan diverse eindgebruikers.

Lees meer over Tennet

logo partner Triple Groen

GasTerra

GasTerra is groothandelaar in gas. Zij kopen gas in bij binnen- en buitenlandse producenten en op de vrije gasmarkt.

Lees meer over GasTerra