Stroometiket: 100% groene stroom

/Stroometiket: 100% groene stroom
Stroometiket: 100% groene stroom 2017-05-04T08:58:54+00:00

Met trots presenteren wij hierbij ons stroometiket voor 2016. De cijfers worden uiterlijk op 1 mei 2017 gepubliceerd door de energieleveranciers in Nederland. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) houdt officieel toezicht hierop en controleert of het stroometiket correct is. Het stroometiket geeft een betrouwbaar beeld van de samenstelling en opwekking van onze elektriciteit: 100% groene stroom en geen CO2 uitstoot!

Stroometiket 2016 van DGB Energie: 

DGB Energie stroometiket 2016: 100% groene stroom

Milieuconsequenties: CO2 (g/kWh) en kernafval (g/kWh) is 0,0.

Duurzaam stroometiket

Vanaf 2016 leveren wij al 100% groen aan iedere klant.

Ook in 2017 krijgt iedere klant standaard deze stroom van ons, zonder extra opslag.

DGB Energie kiest er bewust voor om duurzame energie vanuit Biomassa te trekken. Een groot deel hiervan wordt opgewekt binnen onze eigen klantengroep. Zo wekken we energie op bij boeren en richten we ons voornamelijk op het leveren van energie aan de zakelijke markt (MKB). Lees meer over energie zakelijk. Na biomassa is een klein deel van onze stroom afkomstig uit duurzame bronnen zoals zon- en windkracht.

Bij DGB Energie dus standaard groen, zonder poespas. Wilt u ook gebruik maken van groene stroom? Meld u dan nu aan.

Stroometiket: bij DGB Energie 100% groene stroom zonder opslag

Bij DGB Energie krijgt iedere klant dus 100% groene stroom zonder extra opslag!

De afgelopen jaren heeft DGB Energie een duidelijk ontwikkeling door gemaakt naar groene energie. Dit is terug te zien in de cijfers van milieu organisatie Wise Nederland (World Information Service on Energy). De opwekking van onze stroom is steeds groener geworden en dat doen we bewust! Zie onderstaande grafiek Ontwikkelingen groene stroom:

groene stroom dgb wise-2015