DGB Energie in Hardenberg is een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener. DGB Energie heeft een breed, door innovatieve IT-technieken ondersteunend, dienstenpakket voor energie. In de markt wordt DGB Energie gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice.

Onlangs is DGB Energie de particuliere energie markt op gegaan. En met succes! Het aantal particuliere klanten is explosief gestegen en blijft dat doen. Het klantenservice team groeit hieraan gelijk mee. Om deze groei bij te blijven, zijn wij op zoek naar:


TELEFONISCH VERKOPER BINNENDIENST M/V

commercieel – gedreven – resultaatgericht

De Functie

Wij zijn op zoek naar een telefonisch verkoper binnendienst die een kick krijgt van het sluiten van contracten!

De focus binnen deze functie ligt op het telefonisch benaderen van new business voor de verkoop van energiecontracten, waarbij  klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Door je in te leven in je klanten en je verkooptalent in te zetten, achterhaal jij de behoefte van de klant en speel je hier op in. Door een goede deal met de klant te sluiten, zorg je voor een tevreden klant en weet jij je targets te behalen. Je benadert proactief nieuwe klanten. Hiervoor moet je over relevante productkennis beschikken.

Als telefonisch verkoper binnendienst sta je klanten op juiste wijze telefonisch te woord, je stelt offertes op en bewaakt de opvolging. Daarnaast denk je mee over acties om de markt te benaderen, brengt acties onder de aandacht van de klant en belt deze  acties na.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO+ opleiding, bij voorkeur HBO niveau
 • Je bent tussen de 24 en 40 uur beschikbaar

 • Je hebt ervaring met telefonische verkoop

 • Je hebt lef, bent daadkrachtig en communicatief vaardig

 • Je hebt doorzettingsvermogen en inlevingsvermogen
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent flexibel inzetbaar
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Hardenberg

Persoonskenmerken

* Commercieel gedreven
* Resultaatgericht
* Enthousiast
* Overtuigingskracht
* Flexibel

Wij bieden

Een platte organisatie met veel mogelijkheden voor eigen initiatief. Wij bieden een collegiale, inspirerende en informele werksfeer. Daarnaast bieden wij een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, die aansluiten bij je functie, je kennisniveau en werkervaring.

Interesse?

Krijg jij energie van commerciële successen en pas je in het functieprofiel, solliciteer dan via onderstaand sollicitatieformulier of stuur jouw motivatiebrief, cv en eventueel jouw foto naar: solliciteren@dgbenergie.nl.

  Aanhef

  Uw voornaam (verplicht)

  Uw achternaam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw postcode en plaats (verplicht)

  ,

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Curriculum Vitae (verplicht)

  Motivatiebrief (verplicht)

  Foto (verplicht)

  Opmerkingen