DGB Energie is uw partner op energiegebied die werkt vanuit de agrarische gedachtegang; persoonlijke benadering, 24 uur bedrijfsvoering en eerlijke energie. De wortels van DGB liggen in de agrarische sector, waardoor we kennis hebben van ondernemen. Met deze ervaring en de drie kernkwaliteiten kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Uw partner op energiegebied

  • Eerlijke Energie Naast 100% duurzame energie bieden wij ook transparantie in al onze werkzaamheden. Op uw persoonlijke pagina “Mijn Portaal” ziet u direct uw persoonlijke tarieven, uw energieverbruik en uw meterstanden. Daarnaast zijn uw voorschotnota’s en jaarafrekeningen per maand uitgewerkt en op elk gewenst moment inzichtelijk.
  • Kennis van de markt Hoogwaardige kwaliteit en klantenservice zijn bepalend voor het succes van de organisatie. Hierbij zijn onze medewerkers de belangrijkste factor. DGB Energie investeert in hoogopgeleide vakmensen om u van een advies te voorzien, passend bij uw wensen. 
  • Persoonlijke benadering Onze persoonlijke benadering komt tot uiting in een adviesgesprek bij uw aan de keukentafel. Wij begrijpen dat uw energiehuishouding niet uw prioriteit heeft en daarom houden wij de energieprijzen voor u in de gaten. Wij kiezen het beste instapmoment voor u, zodat u altijd profiteert van de laagste tarieven. Op deze manier staat u als individuele klant altijd centraal bij DGB Energie.

Zakelijk