DGB Energie is een energieleverancier met eerlijke energie van boeren voor boeren. De wortels van DGB liggen in de agrarische sector waardoor we de taal van de boer spreken, de cultuur kennen en de specifieke eigenschappen van uw boerenbedrijf weten.
Een persoonlijke benadering, eerlijke energie en kennis van de markt zijn kenmerkend voor DGB Energie. Met deze drie kernkwaliteiten kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Van boeren voor boeren

  • Eerlijke Energie
    Naast 100% duurzame energie bieden wij ook transparantie in al onze werkzaamheden. Op uw persoonlijke pagina “Mijn Portaal” ziet u direct uw persoonlijke tarieven, uw energieverbruik en uw meterstanden. Daarnaast ontvangt u voor al uw leveringsadressen slechts één factuur en zijn uw voorschotnota’s en jaarafrekeningen per maand uitgewerkt en op elk gewenst moment inzichtelijk.
  • Kennis van de markt
    Hoogwaardige kwaliteit en klantenservice zijn bepalend voor het succes van de organisatie. Hierbij zijn onze medewerkers de belangrijkste factor. DGB Energie investeert in hoogopgeleide vakmensen om u van een advies te voorzien, passend bij uw wensen.
  • Persoonlijke benadering
    Onze persoonlijke benadering komt tot uiting in een adviesgesprek bij u aan de keukentafel. Wij begrijpen dat uw energiehuishouding niet uw prioriteit heeft en daarom houden wij de energieprijzen voor u in de gaten. Wij kiezen het beste instapmoment voor u, zodat u altijd profiteert van de laagste tarieven. Op deze manier staat u als individuele klant altijd centraal bij DGB Energie.


De Groene Belangenbehartiger (DGB)

De oorsprong van DGB energie is ontstaan uit De Groene Belangenbehartiger. Onze doelstelling is dat u zich als agrariër kan richten op uw boerenbedrijf. Van ons krijgt u ondersteuning op maat, bij alle randvoorwaarden. Of het nu gaat om de inkoop van energie, certificering en inspectie, of een goede opbrengstprijs van uw dieren. Zo houdt u de kosten laag en creëert u een goede prijs voor uw producten.

Agrarisch