Werken bij DGB Energie

Home/Werken bij DGB Energie
Werken bij DGB Energie2020-03-23T15:06:43+01:00

DGB Energie is een succesvolle jonge energieleverancier en is voornamelijk actief in de agrarische sector. Als organisatie zijn wij aan het groeien, wat betekent dat we regelmatig interessante vacatures open hebben staan.

Als werknemer bij DGB Energie krijg je een grote mate van zelfstandigheid, waardoor jij ook de ruimte hebt om je eigen ideeën in te brengen. Je komt te werken in een enthousiast team en krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Hieronder staan de openstaande vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen, maar wil je wel graag aan de slag bij DGB Energie? Stuur dan jouw open sollicitatie met motivatiebrief en cv via ons sollicitatieformulier of naar solliciteren@dgbbv.nl.

Openstaande Vacature(s)

Klantenservice Medewerk(st)ers

DGB Energie is een succesvolle jonge energieleverancier en is voornamelijk actief in de agrarische sector. Vanuit een collectiviteitsgedachte wordt o.a. duurzame energie ingekocht via de agrarische sector, bij agrariërs zelf. DGB Energie is onderdeel van de DGB Group; een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener met als focus de agrarische sector. Onder de DGB Group vallen verschillende [...]

HR Specialist

DGB Energie is een succesvolle jonge energieleverancier en is voornamelijk actief in de agrarische sector. Vanuit een collectiviteitsgedachte wordt duurzame energie ingekocht via de agrarische sector, bij agrariërs zelf. DGB Energie is onderdeel van de DGB Group; een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener met als focus de agrarische sector. Onder de DGB Group vallen verschillende werkmaatschappijen met [...]