Werken bij DGB Energie2021-05-18T13:05:49+02:00

DGB Energie is een succesvolle jonge energieleverancier en is voornamelijk actief in de agrarische sector. Als organisatie zijn wij aan het groeien, wat betekent dat we regelmatig interessante vacatures open hebben staan.

Als werknemer bij DGB Energie krijg je een grote mate van zelfstandigheid, waardoor jij ook de ruimte hebt om je eigen ideeën in te brengen. Je komt te werken in een enthousiast team en krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Hieronder staan de openstaande vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen, maar wil je wel graag aan de slag bij DGB Energie? Stuur dan jouw open sollicitatie met motivatiebrief en cv via ons sollicitatieformulier of naar solliciteren@dgbbv.nl.

Openstaande Vacature(s)

Interieurverzorg(st)er(s)

DGB Energie is een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener. In de markt wordt DGB Energie gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice.DGB Energie is gevestigd in Energiecentrum Hardenberg.Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde collega(’s) voor de functie van:Interieurverzorg(st)er(s) Parttime/FulltimeBij voorkeur van maandag t/m vrijdag | Aantal dagelijks te werken uren [...]

Klantenservice Medewerk(st)ers

DGB Energie in Hardenberg is een succesvolle, snelgroeiende dienstverlener. DGB Energie heeft een breed, door innovatieve IT-technieken ondersteunend, dienstenpakket voor energie. In de markt wordt DGB Energie gewaardeerd vanwege de persoonlijke benadering en de hoogwaardige klantenservice. Onlangs is DGB Energie de particuliere energie markt op gegaan. En met succes! Het aantal particuliere klanten is [...]