Wanneer weet u zeker dat uw zonnepanelen vakkundig en veilig geïnstalleerd zijn?

In samenspraak met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) is Zonnekeur ontwikkeld. Zonnekeur is hét Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Het geeft klanten houvast bij het zoeken naar betrouwbare producten en installateurs op het gebied van zonne-energie.

Zonnepanelen door Zonnekeur

Voor u als klant is het moeilijk om goed te beoordelen of een installateur over de benodigde expertise beschikt om zonnepanelen te leveren en te installeren. Om die reden is het keurmerk in het leven geroepen.
Gecertificeerde Zonnekeur installateurs hebben aantoonbaar veel ervaring in het leggen en leveren van zonnepanelen, hebben het landelijke examen zonne-energie installateur gehaald en hebben de praktijktoets afgerond met een goed eindresultaat.
Kiezen voor het keurmerk is daarom kiezen voor betrouwbaar en veilig gebruikt van zonne-energie.

Bij DGB Energie adviseren we om te kiezen voor gecertificeerde materialen en gecertificeerde installateurs van het Zonnekeur. Alleen op deze manier kunnen wij vanuit DGB Energie de kwaliteit van de installatie en de opwekking van zonne-energie bij de zonnepanelen waarborgen.
Een zonnepanelensysteem enkel aansluiten volgens de NEN normen en veilig werken met een VCA keurmerk is niet voldoende om de kwaliteit van de opgeleverde zonnepanelen te garanderen.

Zonnepanelen die geïnstalleerd zijn door gecertificeerde vakmensen leveren u jaarlijks meer rendement en een lagere energierekening op!

» Lees meer over zonnepanelen kopen

» Lees meer over DGB Energie