De algemene leveringsvoorwaarden kleinverbruikers

Op deze pagina kunt u op uw eigen gemak de algemene voorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas aan kleinverbruikers downloaden en lezen. DGB Energie verstaat namelijk onder kleinverbruikers particuliere klanten (consumenten) maar ook zakelijke klanten (MKB). In samenwerking met alle energieleveranciers, de Consumentenbond en EnergieNed (brancheorganisatie voor energiebedrijven) zijn onderstaande algemene leveringsvoorwaarden opgesteld conform gemaakte afspraken. Deze zijn geldig vanaf 2014.

Per 1 april 2017 zijn nieuwe algemene voorwaarden van toepassing, ter vervanging van de vorige algemene voorwaarden. DGB Energie is van mening dat de algemene leveringsvoorwaarden voor onze klanten duidelijk en helder moeten zijn. Daarom hebben wij in samenwerking met alle andere energieleveranciers deze vereenvoudigd.

Algemene voorwaarden per 1 april 2017

De algemene leveringsvoorwaarden grootverbruikers

Voor grootzakelijke aansluitingen kunt u onderstaand de algemene voorwaarden voor grootzakelijk verbruik elektriciteit en gas downloaden en lezen. DGB Energie verstaat onder grootverbruikers:

  • Een elektriciteitsaansluiting met een totale maximale doorlaatwaarde groter dan 3x80A.
  • Een gasaansluiting met een totale maximale doorlaatwaarde groter dan 40 Nm3 per uur.