Ik ben Jos Rodijk van ‘Melkveebedrijf Rodijk’ in Nieuw Heeten. Dit bedrijf run ik samen met mijn vrouw. Met drie opgroeiende zonen willen we dit bedrijf in de toekomst graag doorzetten. Wij hebben 125 melkkoeien en 80 stuks jongvee. Bovendien hebben wij nog 50 hectare grond.

Na een goed en kundig gesprek met onze accountmanager zijn we overgestapt en klant van DGB Energie geworden wat tot nu toe erg goed bevalt. Ik vind het belangrijk dat onze belangen goed worden behartigd en dat onze energie goedkoop wordt geleverd. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de leverancier zelf kostendekkend werkt en daardoor goedkope tarieven heeft. De unieke werkwijze die DGB Energie hanteert, past mij goed. Hierdoor kan ik zelf kostenbesparend werken en aan risicomanagement doen.

Door de unieke werkwijze van DGB Energie doe je aan risicomanagement en het is goedkoper. Je hebt hetzelfde product dus voor een lagere prijs. Het is niet zo dat wanneer je meer betaalt, je een beter product hebt. Dit is met voer natuurlijk wel zo. Voer is geen voer, daar zit wel degelijk verschil in. Energie is gewoon energie. En waarom zou je meer gaan betalen voor energie, terwijl je hetzelfde product voor minder geld kunt krijgen?

Ik vind het belangrijk dat onze belangen goed worden behartigd en dat onze energie goedkoop wordt geleverd.

Jos Rodijk, Melkveebedrijf Rodijk