Mijn Portaal vind ik mooi overzichtelijk!

De familie zit al vanaf 1950 drie generaties lang aan de Ommerweg in Rheezerveen. Het was de opa van de huidige agrarische ondernemer Teun die hier ooit begon. Toen onder de naam van de familie Mulder. Nu bijna 70 jaar prijkt de naam Wolbink op het bord langs de weg. In 2010 nam Teun, samen met zijn vrouw Hetty, de maatschap over van zijn ouders. Vader Wolbink werkt nog wel regelmatig mee in het bedrijf maar voornamelijk wordt het Melkvee- & Vleeskalverenbedrijf draaiende gehouden door de beide echtelieden.

De familie werd in 2010 energieklant bij DGB Energie Hardenberg. Teun werd benaderd door een accountmanager waarna al snel de aansluitingen werden ondergebracht bij De Groene Belangenbehartiger. “Je gaat op een gegeven moment toch ook in de buurt kijken”, beargumenteerd Teun de keuze voor DGB als leverancier.

“Het bestaan van Mijn Portaal vind ik ook prima! Alles is mooi overzichtelijk, de rekeningen, verlengingsvoorstellen kun je handig terugzien, maar ook is voor ons het laatste jaar de teruglevering van stroom inzichtelijk”.

Als klant van DGB Energie maakt Teun sinds september 2016 ook gebruik van onze zonnepanelen.